• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Stropitorul tractat ATLANT 4200-28,32,36

Modelul ATLANT 4200 este extrem de fiabil. A fost dezvoltat pentru a asigura productivitatea maximă a culturilor care sunt plantate în întreprinderile agricole mari, protejează eficient plantele de dăunători. Șasiul unitatii este foarte rezistent. Rezervorul principal are o capacitate mare (3200 sau 4200l). Tijă hidraulică poate avea o lungime de 18 m la 28 m. La fabricarea sa, s-a folosit oțel aliat special. Acoperirea cu pulbere a mărit durata de funcționare a stropitorului, oferind designului o rezistență ridicată la coroziune chiar și în condițiile de lucru constant cu îngrășăminte lichide.

CARACTERISTICI PRINCIPALE: ATLANT 4200 l.

- Sarcinile dinamice pe rama și brațul stropitorului sunt absorbite de suspensiile șasiului (proiectarea paralelogramului).

- Secțiunile de la marginile brațului pot devia orizontal și vertical la trecerea obstacolelor.

- Sistemul de frânare al pulverizatorului este pneumatic, iar suspensia șasiului este hidropneumatică.

- Pentru a controla funcțiile cheie ale pulverizatorului, în partea sa din față se află un panou de control.

- Sistemul de spălare al pulverizatorului asigură spălarea pompei, a sistemului de pulverizare, a mixerului și a rezervorului principal cu apă curată.

- Producătorul pompei pentru sistemul de pulverizare este Annovi Reverberi (Italia), elementele de comunicare sunt furnizate de producătorul Arag (Italia), iar pulverizatoarele sunt furnizate de producătorul Lechler (Germania).

- Stabilitatea poziției tijei într-o poziție orizontală este asigurată de un mecanism cu un principiu de acțiune al pendulului și un sistem hidromecanic care amortizează vibrațiile verticale. (Una dintre caracteristicile acestui model este capacitatea de a regla separat unghiul de înclinare a aripii drepte și a stânga a tijei.)

- Duzele montate pe colectorii din oțel inoxidabil și protejați complet de deteriorarea mecanică prin designul brațului. În locurile cu posibile furtuni sau deteriorarea furtunului de presiune, este instalată o spirală de protecție din plastic.

- Producția tijei și a cadrului include sablarea urmată de acoperirea cu pulbere pentru o protecție fiabilă împotriva coroziunii.

Stropitorul

ATLANT 4200-28,32,36

Lățimea barei. m.

28, 32, 36

Volumul rezervorului principal. l.

4200

Productivitatea pompei, l / min

250, 320, 380

Tip, dimensiunea anvelopei,

15,5R38 sau 13,6R48

Ecartamentul, mm

1800, 2100, 2250

Gardă la sol, mm

700

Înălțimea de ridicarea a rampei, mm

500-2300

Arbore cardanic

L=1360 mm

Компьютер ARAG-Bravo 180S

Instalat

Mixer de spalare

Instalat

3 duze de pulverizare

Instalat

Kit de spălare pentru rezervor și sistem de pulverizare

Instalat

Mixer (injector)

Instalat

Calculator ARAG-Bravo 400S cu opțiune de navigare GPS integrată

Opțiune