• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

Kubota M5112 (115 СP)

Cu motorul său puternic, transmisia excelentă, garda la sol mare și operarea extrem de simplă, Kubota M5112 devine rapid esențial pentru sarcinile tale zilnice.

Inteligent si fiabil, M5112 este un tractor pentru profesionisti.
Atat de usor de manevrat - cu cele 36 trepte de viteza inainte si 36 trepte inapoi, schimbi treapta extrem de usor si de confortabil.
Puternice, rezistente, curate si silentioase, motoarele V3769 cu 4 cilindri, de  115 CP impresioneaza cu performanta dovedita si eficienta crescuta, protejand totodata mediul. Aceste calitati sunt posibile datorita tehnologiei de varf recunoscute la nivel mondial, detinuta de Kubota.
Performanta si cuplu imbunatatite
Cu noile motoare ale seriei M5002, Kubota a imbunatatit atat  performanta cat si cuplul, concomitent cu scaderea nivelului turatiei motorului. Astfel, acesta este acum mult mai silentios, are o rezistenta mult imbunatatita la uzura si consuma mai putin combustibil.
Motorul este dotat cu un controler electronic al turatiei motorului. Odata ce sistemul a fost activat, turatia ramane constanta, chiar si atunci cand cerinta de putere variaza. Ca rezultat direct, utilajele actionate la priza de putere lucreaza mai eficient.
O combinatie unica
Seria M5002 impresioneaza cu noile sale functii si eficienta crescuta aduse de tehnologia diesel de varf detinuta de Kubota. Compania japoneza este primul producator care a reusit sa incorporeze sub capota un CRS (Common Rail System) echipat cu catalizator pe baza de uree (SCR), un sistem care sa recircule gazele de esapament cu racire pe baza de apa (EGR), un filtru de particule diesel (DPF) si un oxidator catalitic diesel (DOC). Armonizarea acestor tehnologii creste performanta individuala a fiecareia si reduce consumul de putere. In plus, motorul cu 16 valve indeplineste cu strictete toate cerintele de control al emisiilor impuse la nivel European prin Faza 4.
Tractiunea
Puntea fata cu reductor final fara cardan defineste M5112 ca un tractor extrem de manevrabil, cu un unghi de viraj de 55°. Aceasta caracteristica il face ideal pentru lucrul in spatii inguste. Kubota utilizeaza puntea fata cu reductor final fara cardan de 30 de ani, pentru ca aceasta combinatie asigura un unghi de intoarcere foarte mic, eliminand in acelasi timp sistemele de etansare universale, care ar necesita o intretinere intensa. Gratie acesteui tip de punte fata, M5112 ofera o garda mare la sol, greu de gasit la un alt tractor din clasa sa.
Impresionant de precis
M5112 este mai mult decat un tractor. Echipat cu  terminale Isobus si in tandem cu utilajele Kubota, este raspunsul optim la orice provocare a agriculturii de precizie.

Modelul

M5111

Motor

M3769

Turația motorului la cuplul maxim (rpm)

2600 rpm

Putere

115 C.P

Rezervor de combustibil diesel / Ad-Blue

105/12 l.

Cuție de viteze

Inversare electro-hidraulică

Numărul de viteze

36/36 dual speed

Intervalul

3 intervale sincronizate

Viteze

6 sincronizate

Viteza maximă

40 km / h

PTO

540/540Е

Pompă hidraulică

64 l / min

Сârlig

II categoria

Capacitate de ridicare, tone

4100 kg

Retragere hidraulică

2

Roți

480/70R34 : 360/70R24

Lungime / Lățime

4045 mm/2195 mm

Înălțime

2645 mm

Raza de cotitură

4.2 m.

Greutate

3870 kg