• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Semănătoarea Irtem Feronia FT-08

Semănătoarea Irtem Feronia FT-08 se distinge prin productivitate ridicată și consum redus de energie al tractorului. Mașina de plantat cu opt rânduri este livrată cu o buncăr pentru îngrășăminte de 1550 litri și un cadru pliant pentru transport ușor. Toate coșurile sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și au un volum de 38 de litri.

Semănătoarea tractată FERONIA este echipată cu un ventilator acționat mecanic și este agregată chiar și cu tractoare de la 100 la 120 CP. Nu este necesară forța de ridicare.
Designul convenabil al buncărelor pentru îngrășăminte facilitează umplerea cu un încărcător frontal, Big Bags sau cu ajutorul unui transportor cu șurub.
Cererea de micro granule crește în fiecare an. Oligoelementele oferă un început mai bun pentru plante și sunt disponibile echipamente opționale pentru aplicarea micro granulelor.
Unitatea de însămânțare FERONIA este o unitate de însămânțare versatilă pentru toate condițiile: pentru soluri ușoare și grele, pentru mulci și însămânțare normală. Irtem Feronia asigură o funcționare sigură în ciuda reziduurilor de plante.
Control optim al adâncimii datorită greutății de bază ridicate a unității de măsurare și capacității de a adăuga până la 180 kg de presiune suplimentară la unitățile de măsurare datorită sistemului de reîncărcare cu arc.

Tăiere garantată prin miriște cu un disc turbo + curățătoare pentru pat.
Adâncimea de însămânțare a roților cauciucate cu spițe pentru solul umed
Reconsolidarea și etanșarea ușoară a semințelor se realizează cu ajutorul roții de presare intermediare opționale și a rolei de împachetare cu reglare multifuncțională V-press - pentru germinare maximă.
Proiectarea bine gândită a burghiului menține costurile de întreținere la un nivel minim. Principiul de funcționare al centrului de însămânțare FT-08 nu are ca rezultat pierderi de vid și, prin urmare, cerințe de vid mai mici. Unitatea de măsurare de precizie + sistemul de control vă permite să semănați exact cantitatea planificată de semințe.
Brăzdar pentru îngrășăminte cu deschizător zimțat cu disc dublu pentru a preveni înfundarea solului și fertilizarea precisă pe mulci.

Model

Feronia FT-08

Latime de lucru:

5930 mm

Buncar fertilizare:

1550 l

Latime transport :

3022 mm

Diametru gaura disc:

1-6 mm

Inaltime:

1900 mm

Distanata dintre randuri:

700 -750 mm

Inaltime lucru:

2980 mm

Distanta intre seminte pe rand:

1-177 cm

Lungime:

5200 mm

Buncar seminte:

8 x 38 l

Viteza de lucru:

6-10 km/ h

Doza fertilizare / Hectar 5

0 – 1000 kg/ha

Putere tractor necesar:

-120 cp

Greutate goala:

3750 kg