• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Stropitor autopropulsat TUMAN 3

Pentru prima dată pe piața din Moldova - TUMAN 3 de la compania Pegasus-Agro.

Pulverizatoare autopropulsate din seria TUMAN de la compania Pegasus-Agro sunt extrem de fiabile, nu inferioare analogilor străini. Odată cu apariția modelelor din a treia generație a mărcii „Fog”, „Pegasus-Agro” și-a revendicat locul în liga de top a producătorilor de pulverizatoare autopropulsate, care arată competitivitate mondială.

Productivitatea pulverizatorului a crescut la 80 ha / h, lățimea de lucru - 28 m, consumul de fluid de lucru - 14-450 kg / ha, consumul de combustibil - 0,35 l / ha. Viteza recomandată pe teren pe anvelopele de joasă presiune este de până la 35 km / h, pe roți înguste - până la 20 km / h.

Fog-3 este echipat cu un nou motor fiabil Kubota V3800DI-T cu o putere de 71 kW / 97 CP, care este considerat unul dintre cele mai puternice dintre motoarele diesel industriale cu putere de până la 75 kW. Printre alte îmbunătățiri tehnice, remarcăm transmisia îmbunătățită, direcția hidrostatică. Capacitatea bateriei a crescut la 132 A / h. Consolidarea transmisiei și a cadrului, precum și distribuția îmbunătățită a greutății pulverizatorului au făcut ca mașina să fie și mai fiabilă în funcționare. Forma specială a noului rezervor, mărită până la 2600 l cu pereți interni și exteriori netezi, poate economisi semnificativ energie și timp pentru curățare de resturile soluției de lucru.

Nu trebuie să uităm de cerința indispensabilă pentru un pulverizator bun - precizia soluției de lucru. În tehnica „Tuman-3”, echipamentul de dozare este responsabil pentru acest lucru, care menține automat debitul stabilit al fluidului de lucru, în funcție de viteza de mișcare. Calculatorul de bord care controlează principalii parametri de funcționare a pulverizatorului, Pegasus-Agro, s-a dezvoltat independent - în timpul nostru, aceasta este o cerință obligatorie pentru producătorii de arme autopropulsate din Premier League. În același timp, nu vă puteți teme să pierdeți puterea mașinii din cauza condițiilor dificile de lucru: sistemul hidraulic este optimizat, pompele de echipament înlocuibile funcționează autonom de la transmisie.

Dezvoltatorii s-au ocupat și de comoditatea operatorului. Cabina și suprafața parbrizului sunt crescute, ergonomia spațiului de lucru este îmbunătățită. Majoritatea părților caroseriei sunt realizate din panouri din plastic turnate, ceea ce are un efect benefic asupra greutății mașinii. Pulverizatoarele cu boom Tuman-3 sunt sisteme inovatoare, moderne și avansate din punct de vedere tehnologic.

Viteza de lucru

Până la 35 km / h

Performanţă

Până la 80 ha / h

Volumul rezervorului

2000 l.

Lățimea de lucru

28 m.

Debitul de fluide de lucru

30-300 l / ha

Consum de combustibil

0,2-0,25 l / ha

Ecartamentul

2,1-2,25

Garda la sol

0.45-0.8 m.