• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

Semănătoarele montate PÖTTINGER VITASEM

Semănătoarele montate VITASEM pot fi utilizate singure sau în combinație cu echipamente de prelucrare a solului. Designul stabil al unui cadru menține orice încărcare. Buncărul de semințe este situat aproape de suportul articulat, plasând centrul de greutate în față, care transferă sarcina și pe puntea din față.

Roțile mari preiau antrenarea arborelui de semănat și reduc presiunea mașinii asupra solului. Racletele roților sunt echipamente standard.
Andocare rapidă a jardinierului datorită cârligului în trei puncte cu plăci de prindere puternice și două poziții ale verigii superioare.
Pentru o rezistență mai mare, suportul cu balamale este conectat la buncărul de semințe.

 

Amplasarea corectă a semințelor are un impact asupra calității culturii. Indiferent de tipul de sol (ușor, greu, uscat sau umed), așezarea optimă a semințelor este unul dintre factorii fundamentali pentru o recoltă de succes.

Reglarea centrală a presiunii brăzdarului cu scară
Sistemul de presiune egală a brăzdarelor asigură o presiune egală pe brăzdarele din față și din spate.
Brazdă perfectă - ghidare precisă în adâncime
Distanță egală între rânduri
Unitatea de semințe este fixată de bara de semințe cu un guler mare de prindere. Rulmenți lați pentru semănătoare cu bucșe înlocuibile. La intrarea obiectelor străine, unitatea se abate cu până la 18 cm. Distanța dintre brăzdar (cu decalaj) de 30 cm lasă suficient spațiu pentru însămânțare fără înfundare. În absența rolelor de presare, adâncimea de amplasare este controlată de presiunea brăzdarului.

Sistem de brăzdar cu discuri PÖTTINGER pentru cea mai bună germinare

Forma convexă a brăzdarului cu disc este, de asemenea, excelentă pentru însămânțarea peste mulci sau acolo unde există multe reziduuri de recoltă. Brăzdarele cu discuri înclinate PÖTTINGER sparg solul. Elementul turnat, similar brăzdarului, mută paiele casante sau reziduurile de recoltă și creează o brazdă curată de semințe. Acest lucru asigură germinarea uniformă a semințelor.
Forme îmbunătățite ale brăzdarului
Diferite forme de brăzdar cu o distanță de 30 cm (decalată) lasă suficient spațiu pentru a lucra fără înfundare, chiar și cu reziduuri de cultură pe câmp.

Rolă de presare și brăzdar cu disc
Brăzdar convexe cu un singur disc, cu diametrul de 320 mm, cu un rulment cu bile de contact unghiular cu două rânduri și un strat special. Răzuitoarele rotative sunt reglabile și poziționate în spate pentru a reduce presiunea laterală. Rezistent la bulgări mari.
Corp de semănat cu vârf de brăzdar turnat rezistent la uzură.

 

VITASEM 302

VITASEM 402

Latime de lucru, m

3

4

Latime de transport, m

3

4

Înălțimea de umplere a buncărului de semințe, cm

136

136

Numărul de rânduri, buc.

25
21

27
33

Distanța dintre rânduri, cm

12
14,3

14,8
12

Presiune brăzdar, kg

25

25

Distanța dintre brăzdare, cm

30

30

Volum de buncăr pentru semințe, l

600

850

Volum suplimentar penrtu buncăr de semințe optional, l

1000

1400

Anvelope

6,0-16 

10,0/75-15,3 

Greutate cu brăzdari de discuri, kg

685

927

Greutate cu brăzdari de ancher, kg

609

828